Aktiivien esittelyt

 

Nimi: Pepe Viljanen

Työtehtävä ja luottamustehtävä: Työskentelen koulunkäyntiohjaajana Herajoen koululla ja iltapäivätoiminnassa. Olen koulunkäyntiohjaajien varaluottamusmies ja yhdistyksen hallituksen jäsen.

Kuinka kauan olet ollut JHL:n jäsen? Kuinka pitkään olet toiminut aktiivina? JHL:n jäseneksi olen liittynyt 1996. Aktiivina olen ollut reilut 10 vuotta.

Montako jäsentä kuuluu edunvalvontasi piiriin? Koulunkäyntiohjaajia Riihimäen kaupungilla on noin 80, joista noin 60 on jäseniä.

Miksi juuri JHL? JHL palvelee parhaiten kuntatyöntekijöitä. Aktiivinen liitto.

 

AKTIIVIT TUTUIKSI

Nimi: Marja-Leena Pasanen

Työtehtävä ja luottamustehtävä: Olen ruokapalvelutyöntekijä ja toimin yhdistyksen hallituksen jäsenenä ja ruokapalveluiden varaluottamusmiehenä.

Kuinka kauan olet ollut JHL:n jäsen? Kuinka pitkään olet toiminut aktiivina? Liityin KTV:hen 19.1.1983 ja liitto vaihtui aikanaan JHL:ksi. Aktiivi yhdistystoiminta kohdallani alkoi 1988 alussa.

 

Montako jäsentä kuuluu edunvalvontasi piiriin? Edustettavia on n.50.

 

Miksi juuri JHL? JHL on luonnollinen valinta toimiessaan julkisten palvelujen työntekijöiden edunvalvojana. Yhdistyksemme kautta minulla on myös mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa ammattikuntaamme ja jäsenistöämme koskeviin asioihin.

Aktiivien esittelyt

 

Nimi: Anne Tamminen

Työtehtävä ja luottamustehtävä: Työskentelen koulunkäyntiohjaajana Jukolassa ja olen koulunkäyntiohjaajien alakohtainen luottamusmies sekä yhdistyksen hallituksen varajäsen.

Kuinka kauan olet ollut JHL:n jäsen? Kuinka pitkään olet toiminut aktiivina? JHL:n jäseneksi olen tullut jo KTV:n aikana eli vuonna 1998. Aktiivina olen toiminut 4-5 vuotta.

Montako jäsentä kuuluu edunvalvontasi piiriin? Koulunkäyntiohjaajia Riihimäen kaupungilla on noin 80, joista noin 60 on jäseniä.

Miksi juuri JHL? Kunta-alalla toimiessa JHL on paras liitto ajamaan juuri meidän kuntatyöntekijöiden asiaa. Hyvä toimiva organisaatio ja tukea saa aina kun tarvitsee.

 

 

 

Nimi: Elina Rajamäki

Työtehtävä: Työskentelen lastenohjaajana Riihimäen seurakunnalla ja olen seurakunnan JHL:n jäsenten luottamusmies.

Kuinka kauan olet ollut JHL:n jäsen? Kuinka pitkään olet toiminut aktiivina? JHL:n jäseneksi olen liittynyt 2014 ja luottamusmieheksi päädyin jo heti 2015. Kolmas kausi on siis jo menossa.

Montako jäsentä kuuluu edunvalvontasi piiriin? Vuodenajasta riippuen 15-20 jäsentä, kesäaikaan kausityöntekijät nostavat määrää.

Miksi juuri JHL? Pohdin usein, että onko joku pakko kuulua SVTL:n jäsenyyteen, kun ei se tarjonnut minulle mitään. Ratkaiseva oli eräs risteily, johon kaverit pääsivät JHL:n jäseninä paljon halvemmalla.