Aktiivit tutuiksi

Pepe Viljanen

Työtehtävä ja luottamustehtävä: Työskentelen koulunkäyntiohjaajana Herajoen koululla ja iltapäivätoiminnassa. Olen koulunkäyntiohjaajien varaluottamusmies ja yhdistyksen hallituksen jäsen.

Kuinka kauan olet ollut JHL:n jäsen? Kuinka pitkään olet toiminut aktiivina? JHL:n jäseneksi olen liittynyt 1996. Aktiivina olen ollut reilut 10 vuotta.

Montako jäsentä kuuluu edunvalvontasi piiriin? Koulunkäyntiohjaajia Riihimäen kaupungilla on noin 80, joista noin 60 on jäseniä.

Miksi juuri JHL? JHL palvelee parhaiten kuntatyöntekijöitä. Aktiivinen liitto.

Marja-Leena Pasanen

Työtehtävä ja luottamustehtävä: Olen ruokapalvelutyöntekijä ja toimin yhdistyksen hallituksen jäsenenä ja ruokapalveluiden varaluottamusmiehenä.

Kuinka kauan olet ollut JHL:n jäsen? Kuinka pitkään olet toiminut aktiivina? Liityin KTV:hen 19.1.1983 ja liitto vaihtui aikanaan JHL:ksi. Aktiivi yhdistystoiminta kohdallani alkoi 1988 alussa.

Montako jäsentä kuuluu edunvalvontasi piiriin? Edustettavia on n.50.

Miksi juuri JHL? JHL on luonnollinen valinta toimiessaan julkisten palvelujen työntekijöiden edunvalvojana. Yhdistyksemme kautta minulla on myös mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa ammattikuntaamme ja jäsenistöämme koskeviin asioihin.