Riihimäen Kunnalliset JHL ry:n hallituksen marraskuun kokouksen kokoustiedote

3.1.2023

Kokouksessa hyväksyttiin yhdistykseen liittyneet uudet jäsenet.

Hyvinvointialueelle siirtyvien jäsenten siirrot uuteen jäsenyhdistykseen Kanta-Hämeen hyvinvointialueen JHL yhdistys 074:n tapahtuu niin sanottuna massasiirtona liiton toimesta 31.12.2022- 1.1.2023. Asiasta on tiedotettu jäsenistöä. Meidän yhdistyksestä siirtyy hyvinvointialueelle 80 henkilöä.

Keskustelimme ammattiryhmäiltojen/tapaamisten tasapuolisuudesta, joka oli nostettu esiin yhdessä vastuksessa palautekyselyssä. Olemme sopineet nyt niin, että ammattiryhmäilta saa maksaa 25e/henkilö, ja sen voi järjestäjä käyttää tekemiseen tai ruokaan. Tästä summasta ei saa tehdä ylityksiä, jotta näin säilyy tasapuolisuus. Järjestäjä on ammattiryhmän alakohtainen luottamusmies. Sovittiin myös, että jos alakohtaista luottamusmiestä ammattiryhmällä ole, niin mietitään miten tapaamisen saa järjestettyä. Pääluottamusmies lupasi kartoittaa niitä henkilöitä, jotka eivät selkeästi kuulu mihinkään ammattiryhmään, jotta heillekin löytyisi alakohtainen luottamusmies.

Hallitus kävi läpi syyskokousasiat ja kävi läpi Tähtiammattilainen 2022 ehdokkaat, jotka palkitaan syyskokouksessa. He saavat kunniakirjan ja JHL-tuotteen palkinnoksi. Rakentamisen ja kunnossapidon työyhteisö saa lahjaksi lounaan.

Puheenjohtaja lupasi tehdä tiedotteen koulutus/kurssimaksuista. jos osallistuu ammatillisiin opintopäiviin tai muille liiton kursseille.