Kiitos vastauksista kyselyyn

4.10.2022

Vastauksia on tullut muutamia ja ne ovatkin olleet toiminnan kehittämisen kannalta tärkeitä. Vastaan nyt muutamiin palautteisiin.

Kiitos avoimmuuden lisäämisen toiveesta. Sitä ei voi koskaan olla liikaa, ja siihen olemme nyt pyrkineet vastaamaan kokoustiedotteilla. 

Toiveena on perhepikkujoulut ja risteilyt sekä teatterimatkat. teatteria onkin nyt oikein monilla vaihtoehdoilla tälle syksylle ohjelmassa. Ja varmasti muitakin ideoita ulkoilutapahtumasta ja risteilystä otamme huomioon ensivuoden toimintasuunnitelmaa laatiessa. 

Jos sinä, lukija, koet haluavasi olla tapahtuman vetäjä, se onnistuu kyllä. Silloin saat reisuun maksutta matkanjohtajan roolissa. Ole siis yhteydessä!

On koettu, ettei saa tarpeeksi tietoa yhdistyksen toiminnasta. Meillä on jäsenkokouksessa sovitut tiedotuskanavat: kotisivut, facebook sekä sähköposti. Joitain tiedotteita on lähtenyt tekstiviestinä sekä kirjepostina. Tiedoteita jaetaan myös työpaikoille.  Tämän enempää emme käytettävillä resursseilla kykene, mutta apua tähänkin otetaan vastaan :)

Kiitos vielä palautteista ja niitä saa laittaa lisää :)